Uusimmat

Bethesda-johtaja ei suostu kertomaan edes lapsilleen mitään The Elder Scrolls VI:sta

03.04.2018 10:52 Muropaketin toimitus

Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard ei kertomansa mukaan suostunut vastaamaan poikansa kyselyihin seuraavasta The Elder Scrolls -sarjan pelistä.

The Elder Scrolls on pelimaailman suurimpia sarjoja, ja sen edellinen peli The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) on yli 30 miljoonan kappalemyynnillä yksi historian menestyneimmistä videopeleistä. Koska Skyrimin alkuperäisestä julkaisusta on pian jo kulunut jo seitsemän vuotta, vaikuttaa varmalta, että seuraava The Elder Scrolls -peli on jo kehitteillä.

Kukaan pelistudio Betheda Game Studiosin ulkopuolella ei kuitenkaan vaikuta tietävän mitään pelistä, eivät edes kehittäjien lapset. Bethesda-johtaja Todd Howard on nimittäin kertonut tuoreessa haastattelussa, ettei hän suostunut vastaamaan oman poikansa kyselyihin The Elder Scrolls VI:sta.

”Nuorimmaiseni kysyi, milloin The Elder Scrolls VI ilmestyy”, kertoo Howard Kotakun mukaan. ”Ja vastasin, että en aio puhua siitä nyt.”

Howard kertoo, että hänen poikansa lupasi olla kertomatta kenellekään mitään, mutta veteraanikehittäjä vastasi vain: ”No, saattaisit kuitenkin, joten en sano mitään.”

Todd Howard tunnetaan muun muassa Skyrimin sekä Fallout 3:n (2008) ja Fallout 4:n (2015) pääkehittäjänä. Hän toimii Bethesda Softworksin omistaman Bethesda Game Studiosin johtajana.

The Elder Scrolls -sarjan uutta peliä on saatu odottaa, mutta täysin hiljaista ei hittisarjan rintamalla ole kuitenkaan ollut. Skyrim kääntyi äskettäin paitsi Nintedo Switchille myös VR-laitteille, ja viime vuonna The Elder Scrolls Online -verkkopeli (2014) sai myös odotetun Morrowind-laajennuksen.

Kuten hiljattain kerroimme, ilmestyy Skyrimin VR-versio viime myös PC:lle Steamin kautta tänään, 3. huhtikuuta. Alta voit lukea arviomme tuoreimmista The Elder Scrolls -julkaisuista.

Arvostelu: The Elder Scrolls V: Skyrimin uusi VR-versio on laiha versio klassikkopelistä

Arvostelu: The Elder Scrolls Online: Morrowind on hieno paluu rakkaan fantasian maisemiin