UUSIMMAT

Bloodborne saamassa jatkoa? From Softwaren tuorein julkaisu sisältää vihjauksia seuraavasta pelistä

11.11.2018 11:00 Muropaketin toimitus

Dark Souls -kehittäjien kehuttu toimintaroolipeli Bloodborne saattaa olla saamassa jatko-osan, vihjaillaan studion uudessa pelissä.

From Softwaren toimintaroolipeli Bloodborne oli yksi vuoden 2015 kehutuimpia pelejä, mutta sittemmin se on jäänyt sukulaissarjansa Dark Soulsin varjoon. Japanilaisstudiolta ilmestyi Dark Souls 3 jo seuraavana vuonna, ja parhaillaan kehitteillä on historiallinen toimintapeli Sekiro: Shadows Die Twice.

Harva siis varmaankaan odottaa, että Bloodbornelle olisi tekeillä jatko-osaa, mutta From Softwaren tuoreimmasta pelistä löydetyt easter egg -salaisuudet saattavat hyvinkin vihjata sellaisesta. Studiolta ilmestyi juuri PlayStation VR:lle suunniteltu seikkailupeli Déraciné, josta on VG24/7:n mukaan löydetty parikin vihjettä.

Déracinésta löytyy esimerkiksi hieman Bloodbornen hahmoa muistuttava Fiona-nukke, joka tekee pelistä tuttua Make Contact -elettä. Nuken kuvataan olevan ”keskeneräisestä tarinasta”, ja sama ilmaisu löytyy myös pelimaailman patsaasta, jonka katsotaan olevan samaa tyyliä Bloodbornen kanssa.

”Keskeneräinen tarina” voisi hyvinkin viitata siihen, että kehittäjät ovat palaamassa Bloodbornen pariin. Vaikka viittaus olisikin aivan oikein tulkittu, voi kuitenkin olla, ettei jatko-osa ole vielä edes kehitteillä. Jäämme siis odottamaan virallista julkistusta tai lisävihjeitä.