Uusimmat

Borderlands 2:n pelialueen ulkopuolella piileskelee monta salaisuutta – kehittäjä tarjoaa selityksiä

05.08.2019 14:30 Muropaketin toimitus

Boundary Break -sarjassa kurkistetaan Borderlands 2:n pelimaailman kulissien taakse.

Tubettaja Shesezin videosarja Boundary Break on ottanut käsittelyynsä vuonna 2012 ilmestyneen Borderlands 2:n. Tuttuun tapaan videossa kurkistetaan pelimaailman rajojen ulkopuolelle ja etsitään haudattuja salaisuuksia, mutta tällä kertaa tarjolla on tavallista erikoisempi jakso.

Kuten PC Gamer kertoo, on alla olevalla videolla vieraana kehittäjästudio Gearbox Softwaren ohjelmoija Kyle Pittman, joka tarjoaa selityksiä pelin kummallisuuksille. Esimerkiksi kartan alapuolelta löytyvät, tyhjät laatikot paljastuvat ”global loadereiksi”, joiden avulla pelihahmo ja hänen ajoneuvonsa siirretään uudelle alueella tai palautetaan elävien kirjoihin.

Pittman selittää myös erään pelimaailman vuoren alta löytyvän, piilotetun Claptrap-hahmomallin. Claptrapia on hänen mukaansa käytetty ampuna ympäröivän maaston suunnittelussa, mutta vuori on sittemmin lisätty kartalle ja ja hahmomalli on jäänyt poistamatta.

Boundary Breakin videon näet alta.

Borderlands 2 on saatavilla nykyisen sukupolven alustoille osana The Handsome Collection -pelikokoelmaa, ja Borderlands 3 puolestaan ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. syyskuuta.

Muropaketin uusimmat