Borderlands-ääninäyttelijä: ”Gearboxin johtaja pahoinpiteli minut vuonna 2017”

07.05.2019 16:51 | Muropaketin toimitus

Pelien ääninäyttelijänä tunnettu David Eddings on paljastanut Twitterissä, että Gearbox Softwaren toimitusjohtaja Randy Pitchford kävi häneen käsiksi GDC-konferenssissa kaksi vuotta sitten.

David Eddings tunnetaan Borderlands-pelien Claptrap-robotin (kuvassa) äänenä, mutta hän ei palaa rooliinsa tulevassa Borderlands 3 -pelissä. Kun peliyhtiö Gearbox Softwaren johtaja Randy Pitchford kutsui Eddingsiä ”katkeraksi ja tyytymättömäksi”, päätti Eddings puhua suunsa puhtaaksi entisestä työnantajastaan.

Kuten ComicBook.com kertoo, on Eddings syyttänyt Pitchfordia jopa pahoinpitelystä, joka tapahtui pari vuotta sitten.

”Randy kävi minuun fyysisesti käsiksi Marriott Marquis -hotellin aulassa GDC-konferenssissa 2017”, Eddings kertoi twiitissään.

Eddingsillä on ollut Gearboxin kanssa ongelmia maksamattomien rojaltien kanssa. Hän kertoo myös tarjoutuneensa näyttelemään Borderlands 3:ssa ilmaiseksi, jos hän vain saisi puuttuvat rojaltimaksut ja Pitchford pyytäisi häneltä anteeksi pahoinpitelyä. Ilmeisesti tämä diili ei peliyhtiötä houkutellut.

Pitchford on riitautunut myös toisen sarjan aiemman ääninäyttelijän Troy Bakerin kanssa, minkä vuoksi häntäkään ei Borderlands 3:ssa kuulla. ComicBook.com kertoo Pitchfordin olevan myös keskellä oikeusjuttua, jossa häntä ilmeisesti syytetään rahojen kavaltamisesta työntekijöiltään.