Brittimies kaahasi ylinopeutta poliiseja pakoon – Syyttää Grand Theft Auto -pelejä

13.02.2018 12:34 | Muropaketin toimitus | 1

Grand Theft Auto -pelit ovat jälleen joutuneet silmätikuksi brittimiehen syytettyä pelisarjan aiheuttamaa hypnoosia ajastamaan ylinopeudesta.

Grand Theft Auto -sarja on aiheuttanut vuosien varrella useita kohuja, ja maailman menestyneintä pelisarjaa syytetään milloin mistäkin. Kuvio on niin tuttu, että pelistä on jopa valmistettu ironisia ”Grand Theft Auto Made Me Do It” -t-paitoja.

Nyt muuan brittimies on jälleen keksinyt syyttää GTA-pelejä omasta törppöilystään. Eurogamerin mukaan Coventryssa asuva 28-vuotias kaveri kaahasi poliiseja pakoon ja syytti sitten tempauksestaan Grand Theft Auton aiheuttamaa hypnoosia.

Pelisivusto kertoo, että poliisi kiinnitti alunperin huomiota miehen tekemään huonoon käännökseen ja sammuneeseen perävaloon. Kun partio päätti pysäyttää miehen, hän ampaisi pakoon liki 90 kilomerin tuntivauhtia alueella, jolla on nopeusrajoitus on alle 50 km/h.

Kaahailu tapahtui lisäksi alueella, jolla oli runsaasti jalankulkijoita, ja nämä joutuivat syöksymään pakoon auton edestä. Lopulta mies ajoi umpikujaan, josta hän jatkoi karkumatkaa jalkaisin, kunnes hänet saatiin kiinni.

Mies sai tempusta 12 kuukauden ehdonalaisen vankeustuomion, vuoden ajokiellon, sekä lähes 700 euron sakot.

Keskustelu

No en nyt ihan täysin lähtisi tuota kumoamaankaan, koska itse saman ikäisenä tuli pelattua GTA: San Andreasia sen pari päivää putkeen ja autolla liikkeelle lähtiessä ihmettelin hidasta liikennettä ja olin ohittelemassa kaikkia kaupunki liikenteessä.
Itse vielä joudin toistelemaan itselleni, että nyt et ole pelaamassa GTA:ta.

Muropaketin uusimmat