Call of Duty: WWII:n uusi tapahtuma tuo peliin uuden divisioonan ja suositun piiloleikin

20.01.2018 11:00 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: WWII:ssa käynnistyy ensi viikolla yli kuukauden mittainen The Resistance -pelitapahtuma. Peliin lisätään muun muassa pelaajien rakastama Prop Hunt -pelimoodi.

Call of Duty: WWII saa pian ensimmäinen DLC-laajennuksensa, joka kantaa nimeä The Resistance. Jo sitä ennen pelissä käynnistyy kuitenkin samanniminen tapahtuma, kertoo Polygon.

The Resistance -pelitapahtuma käynnistyy tiistaina 23. tammikuuta ja jatkuu aina 27. helmikuuta asti. Peliin lisätään muun muassa kokonaan uusi divisioona, joka sekin on nimeltään Resistance, sekä esimerkiksi uusi Demolition-pelimoodi ja pelilistoja, joilla kokemuspisteet ansaitaan tuplana.

Erityisesti huomiota on kuitenkin herättänyt se, että tapahtuman aikana päästään pelaamaan myös uutta Prop Hunt -moodia. Useista peleistä tutussa konseptissa yhden joukkueen pelaajat naamioivat itsensä arkisiksi esineiksi ja asettuvat ympäri karttaa, jonka jälkeen toisen tiimin tehtävänä on etsiä ja tuhota nämä esineet.

Alta näet The Resistance -tapahtuman trailerin, jolla kerrotaan tarkemmin kaikista lisäyksistä.

The Resistance -laajennus ilmestyy 30. tammikuuta yksinoikeudella PlayStation 4:llä, ja muille alustoille se julkaistaan myöhemmin. Kuten aiemmin kerroimme, tuo laajennus peliin myös uuden kartan Nazi Zombies -pelimoodiin.