Uusimmat

CD Projekt RED myönsi Cyberpunk 2077:n tekniset ongelmat – näin saat rahasi takaisin

14.12.2020 12:01 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n heikko suorituskyky on suututtanut erityisesti PlayStation 4- ja Xbox One -pelaajat. Nyt CD Projekt RED on pahoitellut asiaa ja halutessaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelaajat saavat myös rahansa takaisin.

CD Projekt RED on myöntänyt Twitterin kautta julkaistussa tiedotteessa, että erityisesti PlayStation 4- ja Xbox One -versioiden tekninen toteutus olisi kaivannut vielä lisää työtä.

Jos digitaalisesti ostetusta konsoliversiosta haluaa rahansa takaisin, tulee käyttäjien hyödyntää alustasta riippuen PlayStationin tai Xboxin virallista kanavaa hyvitysten pyytämiseen. Mikäli kyseessä on fyysinen pelikopio, tulee rahojen palautusta pyytää jälleenmyyjältä.

Mikäli Cyberpunk 2077:lle haluaa vielä antaa mahdollisuuden, kannattaa odottaa tulevia päivityksiä. Ensimmäinen päivitys on luvassa jo tammikuussa, jonka jälkeen seuraava teknisiä ongelmia korjaava päivitys julkaistaan helmikuussa. Näiden korjausten jälkeen PlayStation 4- ja Xbox One -versioiden pitäisi toimia jo huomattavasti paremmin.