UUSIMMAT

Cyberpunk 2077:n sivutehtävät voivat olla päätehtäviä laajempia ja niillä on vaikutus tarinaan

16.09.2019 10:45 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n tehtävätyypeistä on paljastettu hieman lisätietoja. Luvassa on kolme eri tehtävätyyppiä, mutta kaikilla niillä on merkitystä.

Ensi vuonna ilmestyvästä Cyberpunk 2077:stä on jälleen kerrottu lisätietoja, kertoo VG24/7. Pelin kerrotaan sisältävän päätehtäviä, sivutehtäviä ja Street Stories -nimisiä hanttihommia.

Päätehtävät ovat tietysti pelin läpäisyn kannalta pakollisia, ja kehittäjien mukaan niissä ei voi täydellisesti epäonnistua. Sivutehtävät eivät kuitenkaan kalpene päätehtävien rinnalla, sillä sivutehtävien kerrotaan vaihtelevan pituudeltaan runsaasti, ja osa niistä on jopa pidempiä kuin päätehtävät. Lisäksi sivutehtävillä kerrotaan olevan vaikutuksia myös pelin päätarinaan.

Street Stories -tehtävät taas muistuttavat The Witcher 3:n hirviöjahteja, mutta yksioikoisia eivät nekään ole. Street Storiesien kerrotaan olevan melko avoimia ja tarjoavan mahdollisuuksia erilaisille pelityyleille.

Cyberpunk 2077:ssä kerrotaan myös olevan vaihtoehtoisia kumppaneita, jotka pelaaja voi värvätä tuekseen. Pelimaailmassa kaikki vaikuttaa kuitenkin kaikkeen, ja osa kumppaneista voi myös kieltäytyä auttamasta pelaajan tekemien valintojen perusteella.

Cyberpunk 2077 ilmestyy 16. huhtikuuta 2020 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.