UUSIMMAT

Days Gone on menestys ainakin Japanissa – seikkailupeli murskasi parissa viikossa muiden PS4-hittien myyntilukuja

15.05.2019 14:35 | Muropaketin toimitus

Vasta muutama viikko sitten ilmestynyt Days Gone on jo nyt myynyt Japanissa enemmän kuin yli vuosi sitten julkaistu God of War.

SIE Bend Studion odotetusta, ristiriitaisia arvioita saaneesta Days Gonesta ei ole vielä julkaistu virallisia myyntilukuja, mutta peli vaikuttaa kuitenkin nousevan maailmanlaajuiseksi menestykseksi. Game Fragger nimittäin kertoo, että Days Gone on pitänyt Ison-Britannian pelimyyntilistan kärkipaikkaa jo kolme viikkoa ja käynyt hyvin kaupaksi myös Japanissa.

PlayStationin kotimaassa Days Gone onkin jo parissa viikossa peitonnut monen PS4:n muun yksinoikeuspelin myyntiluvut. Days Gonen kerrotaan myyneen jo nyt enemmän kuin vuosi sitten ilmestyneet God of War ja Detroit: Become Human, sekä muutama vuosi sitten ilmestynyt The Last Guardian.

Tarkkoja myyntilukuja ei ole tarjolla, mutta alku näyttää lupaavalta PS4:n uutukaiselle.

Myyntimenestys on sitäkin kunnioitettavampaa, että peli on saanut kriitikoilta hyvin vaihtelevan vastaanoton. Metacriticissä sen keskiarvo 72, ja yli sadan listatun median antamat arvosanat hajautuvat todella laajalle skaalalle. Pelikriitikoilla ei näytä olevan pelistä minkäänlaista konsensusta.

Muropaketin arvion pelistä voit lukea alta.

Arvostelu: Vain PS4:lle julkaistu Days Gone on lähes viiden tähden open world -peli – ”Niin hyvä, etteivät edes zombit haittaa”