UUSIMMAT

E3: Bethesdan Todd Howard kertoi, mikä oli Fallout 76:n suurin virhe

13.06.2019 21:44 | Muropaketin toimitus | 1

Bethesdalla on varmasti pohdittu kunnolla sitä, minkä takia Fallout 76 oli varsinainen floppi. Todd Howard on päätynyt tuumailuissaan sellaiseen johtopäätökseen, jossa avoimen betan unohtaminen oli suurin peliin liittyvä virhe.

Bethesdan Todd Howardilta kysyttiin E3-messuilla, katuuko hän sitä miten Bethesda kommunikoi pelaajien kanssa ennen Fallout 76:n julkaisua viime vuoden lopulla.

Howard totesi, että hänen mielestään suurin virhe oli avoimen betan laiminlyöminen.

“Jos pelistä olisi ollut tarjolla pitkän aikavälin ja ilmainen kaikille avoin beta, olisimme tienneet paremmin mitä olemme tekemässä”, tuumaili Howard.

Avoimen betan sijaan Bethesda päästi ainoastaan Fallout 76 -ennakkotilaajat kokeilemaan peliä ennakkoon – mutta vain muutamana päivänä viikossa, ja usein ainoastaan muutaman tunnin ajan.

Howard kertoo Bethesdan oppineen kantapään kautta, kuinka tärkeä avoin beta olisi ollut pelin ja pelaajien kannalta. Asiasta uutisoi PC Gamer.

Keskustelu

Fallouttien pääongelma on kolmosesta lähtien ollut liiallinen uuden kaman tunkeminen ja loren laiminlyönti. Tätä ilmentävät pahiten pelien tunkemisen johonkin toissijaiseen USA:n kolkkaan, joka ei sano suurimmalle osalle pelaajista yhtään mitään.

Joo tosi kiva että joku satunnainen sisällissota käytiin näissä maisemissa tai että kuuluisa MIT sijaitsee täällä, kun paikka on muuten samanlaista metsää ja kaupunkia kuin mitä löytyy vaikka Kouvolasta. Jos kehittäjillä on hitunenkaan järkeä niin seuraava Fallout sijoittuu ikonisiin New Yorkin maisemiin ja palaa takaisin asetelmaan Vaults vs Super Mutants vs Ghouls vs Raiders vs Survivors vs US Shadow Gov faction aka Enclave vs US Army remains aka BoS.

…Ja sen F76:n pahin ongelma: Miksi tehdä MMORPG jossa samoillaan tyhjähkössä autiomaassa yksin?

Muropaketin uusimmat