UUSIMMAT

Esports-joukkue Cloud9 julkisti uuden naispuolisen Valorant-tiimin, joka tähtää loppuvuodesta järjestettäviin mestaruuskisoihin

26.10.2020 11:30 | Muropaketin toimitus

Riot Gamesin Valorant on otettu hyvin vastaan kilpapelaajien keskuudessa, ja nyt esports-joukkue Cloud9 on paljastanut perustaneensa peliin uuden naispuolisen kokoonpanon.

Organisaatio kiinnitti riveihinsä aiemmin syksyllä Spectacor Gamingin järjestämän ainoastaan naispuolisille ammattilaispelaajille suunnatun Riot Gamesin virallisen turnauksen voittajajoukkueen, MAJLK:n. Joukkue toimii rinnakkaistiiminä organisaation aiemmalle Valorant-joukkueelle.

MAJKL tunnetaan jatkossa nimellä Cloud9 White, kun taas toistaiseksi täysin miespuolisista pelaajista koostuva joukkue on Cloud9 Blue. Organisaation toimitusjohtaja Gaylen Malonen mukaan kummatkin joukkueet kisailevat samoissa turnauksissa ja tavoitteena on aikanaan sekoittaa kokoonpanoja keskenään.

”Uskon Cloud9 Bluen valmentajien ja pelaajien päätyvän ennen pitkään integroimaan Cloud9 Whitesta pelaavia naisia kokoonpanoonsa”, Malone kertoo The Esports Observerille.

Turnausten lisäksi tiimit harjoittelevat keskenään ja jakavat yhteiset valmennusopit. Organisaation tavoitteena on saada molemmat joukkueet loppuvuodesta järjestettävään pelin ensimmäiseen viralliseen mestaruusottelu First Strikeen.

Muropaketin uusimmat