Fallout 76:n kurjimmilla pelaajilla on uusi keino kiusata muita: ydinaseet ja säteilymyrkytys

26.11.2019 09:16 Muropaketin toimitus

Fallout 76:n pasifistipelaajia häiriköidään nyt aivan uudella tavalla, jota on vaikea estää.

Kotaku kertoo, että Fallout 76:n pelaajakunnan häiriköt ovat keksineet, kuinka Pacifist-moodilla pelaavia voi kiusata. Pasifistiasetuksella pelaavien kanssa ei normaalisti voi ryhtyä taisteluun, mutta ikävimmät pelaajat huomasivat, että ydinsäteilyllä voi kiertää tämän pikkuseikan.

Häiriköt ovatkin raporttien mukaan keksineet käyttää ydinaseita pasifistien kiusaamiseen. Laukaisemalla esimerkiksi ydinpommin toisen pelaajan leirin kohdalle tai kylvämällä alueelle ydinasemiinoja, voivat häiriköt aiheuttaa runsaasti ongelmia myös Pacifist-moodin valinneille pelaajille.

Kotakun mukaan uudenlainen häiriköinti on nousussa, ja sitä on ilmeisesti jouduttanut Fallout 76:n Survival-pelitilan sulkeminen sekä äskettäin löydetty bugi, jolla pystyi monistamaan esineitä. Kyseinen bugi on nyt jo paikattu, mutta se auttoi ilmeisesti monia pelaajia monistamaan aseitaan.

Toivottavasti Bethesdan pelistudiolla huomataan raportit kiusaamisesta ja tehdään siitä loppu jollakin keinolla. Jo bannien jakaminen voisi auttaa asiassa huomattavasti.