Uusimmat

Fallout-sarjan ”seksiennätyksen” tehnyt pikapelaaja joutui vaihtamaan alatyylisen nimimerkkinsä

22.10.2019 10:30 Muropaketin toimitus

Pikapelaaja tomatoanus vaihtaa nimensä Games Done Quick -pelitapahtumaa varten, mutta pitää edelleen vanhan nimensä Twitchissä.

Tomatoanus-nimellä tunnettu speedrun-pelaaja on tullut kuuluisaksi epävirallisesta Fallout-ennätyksestään, jossa hän ohjasti pelihahmon harrastamaan seksiä mahdollisimman nopeasti kussakin sarjan pelissä. Aikaa tähän mielettömään temppuun kului kokeneelta pikapelaajalta kaiken lisäksi vain reilut 23 minuuttia, vaikka mukana olivat kaikki sarjan pääpelit.

Nyt tomatoanus on kuitenkin joutunut sensuroimaan tunnetun pelaajanimensä. Eurogamerin mukaan hän joutui pulaan hyväntekeväisyystapahtuma Games Done Quickin kanssa, sillä GDQ kieltäytyi laittamasta mitään hänen videoitaan nähtäville nimimerkin kanssa.

”Tämä johtuu tietenkin siitä, että he ovat ammattimainen järjestö, joka edustaa hyväntekeväisyyttä, ja ymmärrän ja hyväksyn tämän”, kertoo tomatoanus itse.

Pelaaja päätyi lopulta vaihtamaan nimensä tapahtumaa varten, mutta säilyttää yhä tutun nimimerkkinsä Twitchissä. Hän myös kehuu GDQ:ta siitä, kuinka nopeasti ja avoimesti ongelmat selvitettiin.

Alta voit katsoa tomatoanusin huomiota herättävän pikapelisuorituksen. Kilpasarja tunnetaan nimellä Sex%, ja sen muita suorituksia on listattu ainakin Fallout 4:n osalta Speedrun.comissa.

Muropaketin uusimmat