UUSIMMAT

FIFA 19:n paljastaa, millä todennäköisyydellä korttipakoista löytyy hyviä Ultimate Team -virtuaalipelaajia

30.06.2018 19:01 | Muropaketin toimitus

FIFA-pelien Ultimate Team -pelimuodossa pelaajien tulee ostaa virtuaalisia korttipakkoja, joista löytyvillä korteilla voi lisätä pelaajia omaan joukkueeseen. FIFA 19 tapauksessa EA paljastaa viimein, millä todennäköisyydellä eri kortteja jaetaan.

FIFA 19 kenties suosituin kilpailullinen pelimuoto on nimeltään Ultimate Team. Siinä pelaajat kokoavat oman joukkueensa omistamistaan pelaajista. Lisäpelaajia voi puolestaan hankkia korttipakoista, joita voi ostaa joko pelin sisäisellä valuutalla tai mikromaksuilla.

Korkeilla kykypisteillä varustetut pelaajat, kuten Cristiano Ronaldo, ovat tietysti harvinaisempia kuin B-luokan futaajat.  Tähän mennessä pelaajille ei ole kuitenkaan kerrottu tarkemmin, kuinka suurella todennäköisyydellä pakasta löytyy jotain arvokasta. FIFA 19 tapauksessa EA on kuitenkin luvannut paljastaa tarkempia siitä, mitä korteista löytyy milläkin todennäköisyyksillä, raportoi Eurogamer.

FIFA 19:n lisäksi muutos koskee myös EA:n muiden urheilupelien, Madden NFL:n, NHL:n ja NBA Liven, Ultimate Team -pelimuotoja.