Fortniten uusi kausi vuoti julki – mukana yksi tämän hetken suosituimmista näyttelijöistä

03.12.2021 10:21 Muropaketin toimitus

Fortniten odotettu uusi kausi on saattanut vuotaa julki juuri ennen sen virallista käynnistymistä.

Parhaillaan käynnissä oleva Chapter 2 saatetaan päätökseen tulevana viikonloppuna, 4. joulukuuta, jonka jälkeen Fortnitessa käynnistyy odotettu Chapter 3 -kausi. TikTokissa väitetysti julkaistu mainos on tosin saattanut paljastaa tulevat tapahtumat jo ennakkoon.

Twitterissä julkaistu mainos on käyttäjä freddythefox_YT:n mukaan napattu suoraan TikTokissa nähdystä mainoksesta, jossa nähdään Fortnitesta tutut sankarit kävelemässä, kunnes saari näiden alla räjähtää. Sitten saari lepää meressä kyljellään, samalla kun useita eri avaruusaluksia leijuu sen yllä ennen kuin jättimainen aalto vie kaiken mennessään.

Videolla on nähtävissä joitain viitteitä tulevasta kartasta, jos mainos pitää vain paikkansa. Sen lisäksi myös Dwayne ”The Rock” Johnson on näennäisesti vahvistanut olevansa mukana Fortniten seuraavalla kaudella. Julkaisemallaan mainosvideolla ZOA-energiajuomalle The Rock nähdään avaamassa jääkaappi, jonne on jemmattu The Foundation -hahmon käyttämä kypärä. Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun The Rock on yhdistetty Fortniteen, sillä näyttelijän huhuiltiin esittävän tuttua hahmoa jossain välissä tulevaisuutta.

Epic Games ei ole kuitenkaan vahvistanut vuotoja.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu