Fortnitessa koettiin koko pelin historian hämmentävin tapahtuma – Mystinen kuutio sinkosi kaikki pelaajat toiseen ulottuvuuteen

05.11.2018 07:30 Muropaketin toimitus

Fortnitessa on koettu koko pelin historian oudoin tapahtumasarja. Jo jonkin aikaa taivaalla leijunut mystinen kuutio räjähti kappaleiksi ja sinkosi kaikki pelaajat toiseen ulottuvuuteen.

Fortnitessa on jo totuttu siihen, että Epic Games järjestää pelaajille toinen toistaan oudompia tapahtumia. Nyt pelaajat ovat kuitenkin kokeneet kiistatta koko pelin historian oudoimman tapahtumasarjan, kun jo jonkin aikaa taivaalla leijunut mystinen kuutio räjähti kappaleiksi ja sinkosi kaikki pelaajat toiseen ulottuvuuteen.

Räjähdyksen jälkeen kaikki pelissä olleet pelaajat jäivät leijumaan keskelle toista ulottuvuutta, kunnes sininen perhonen kosketti jokaista pelihahmoa. Tämän jälkeen pelaajat lensivät takaisin tavalliseen Fortnite-otteluun ja peli jatkui tavalliseen tapaan. Mystinen kuutio ja taivaalla leijuneet saaret olivat kuitenkin poissa, paljastaen uuden Loot Laken.

Tekstin alla on nähtävissä, kuinka maailman tunnetuin Fortnite-pelaaja Tyler ”Ninja” Blevins reagoi ulottuvuuksien väliseen kokemukseen.