UUSIMMAT

God of War -luojan verkkoräiskintä kuopataan, vaikka se jaettiin ilmaiseksi PlayStation Plus -jäsenille

26.09.2018 11:20 Muropaketin toimitus

Viime vuonna ilmestyneen Drawn to Death -verkkopelin serverit suljetaan maaliskuussa. Syynä on oletettavasti alhainen pelaajamäärä.

David Jaffe tunnetaan parhaiten God of War -pelisarjan luojana ja alkuperäisenä pääkehittäjänä, mutta viime vuodet hän on työskennellyt omalla pelistudiollaan. Viime vuonna julkaistiinkin studion ensimmäinen peli, PlayStation 4:n piirrostyylinen verkkoräiskintä Drawn to Death, mutta pelin tarina näyttää jo nyt olevan ohi.

Destructoid nimittäin kertoo, että pelin serverit suljetaan 25. maaliskuuta 2019. Koska kyseessä on täysin verkkopohjainen moninpeli, muuttuu se siis pelikelvottomaksi tuolla päivämäärällä.

Syynä Draw to Deathin lakkauttamiseen arvellaan olevan alhaiset pelaajamäärät, vaikka tarkkoja lukemia ei olekaan julkistettu. Peliä jaettiin heti ilmestyessään huhtikuussa 2017 ilmaiseksi PlayStation Plus -jäsenille, mutta edes tämä ei ilmeisesti onnistunut herättämään suurta kiinnostusta sitä kohtaan.

Heikot arviotkaan tuskin auttoivat asiaa. Metacriticissä pelin keskiarvo on vain 56, ja sitä kritisoitiin pelimediassa esimerkiksi vähäisestä pelisisällöstä ja keskinkertaisista mekaniikoista.