God of Warin ohjaaja vihjaili jatko-osan tarinasta

24.01.2020 09:31 | Muropaketin toimitus

Cory Barlog kertoi tuoreessa haastattelussa, mistä seuraavassa God of War -pelissä saattaa olla kyse.

Vuoden 2018 God of War on yksi viime vuosien kauneimmista ja vetovoimaisimmista peleistä, ja siitä nousi myös yli 10 miljoonaa kappaletta myynyt hittijulkaisu. Moni odottaakin varmasti innolla God of Warin jatko-osaa, ja nyt pelin ohjaaja Cory Barlog on tarjonnut pienen vihjauksen siitä, mitä saattaa olla luvassa.

Comic Bookin mukaa Barlog kertoi tuoreessa haastattelussa, että hän haluaisi tutkia pidemmälle Kratosin ja tämän vaimon Fayen suhdetta. Barlogin mukaan se olisi nyt mahdollista, sillä kertomuksella on enemmän painoarvoa, kun pelaajat jo tietävät mitä hahmoille tulee tapahtumaan.

Barlog varoo kuitenkin sanomasta suoraan, että sarjan seuraavassa pelissä olisi kyse juuri tästä tarinasta. Voimme siis lopultakin vain arvailla, mihin suuntaan ohjaaja lähtee kehutun toimintapelin tarinaa kuljettamaan.

God of Warin jatko-osaa ei ole virallisesti julkistettu, eikä tiedossa ole edes sitä, julkaistaanko peliä enää nykyisen sukupolven Pleikkarille. Voi siis hyvin käydä niin, että sarjan seuraava peli ilmestyy hamassa tulevaisuudessa ja vain PS5:lle.

Alta näet PlayStation Accessin tunnin mittaisen haastattelun, josta Comic Book on Barlogin kommentit poiminut.

Muropaketin uusimmat