Grand Theft Auto -julkaisija Take-Two ei välitä siitä, tukevatko PlayStation 5 ja Project Scarlett vanhojen konsolien pelejä

18.06.2019 21:48 | Muropaketin toimitus

Esimerkiksi Grand Theft Auto -pelejä julkaiseva Take-Two on ilmoittanut toimitusjohtajansa suulla, ettei sitä kiinnosta, tukevatko PlayStation 5 ja Project Scarlett aiempien konsoleiden pelejä.

Grand Theft Auto -peleistä tunnettu Take-Two on ilmoittanut, ettei se ole vakuuttunut siitä, että PlayStation 5 ja uusi Xbox tukevat vanhempia konsolipelejä. Yhtiön toimitusjohtaja Strauss Zelnick on kertonut, ettei tällä tule olemaan juurikaan vaikutusta peliteollisuuteen.

“Käytännössä sillä ei ole mitään väliä”, Zelnick lausuu.

Zelnickin mielestä vanhojen pelien tukeminen on merkityksellistä ainoastaan pelihistorioitsijoille, jotka haluvat pelata esimerkiksi PS2-pelejä. Useimmat pelaajat eivät ole tällaisesta kiinnostuneita, Zelnick jatkaa. Asiasta uutisoi VG247-sivusto.

Vielä ei ole selvää, millä tapaa PlayStation 5 ja Project Scarlett tulevat tukemaan vanhojen konsolien pelejä, mutta yksityiskohdista tullaan mitä luultavimmin tiedottamaan pian.