UUSIMMAT

Halo Infiniten hikisimmän boss-taistelun voi läpäistä parissa sekunnissa ovelalla keinolla

14.01.2022 12:26 | Muropaketin toimitus

Halo Infiniten loppupuolen boss-taistelu saattaa tarjota haastavia hetkiä, mutta siihen voi myös valmistautua virittämällä ansan.

Joulukuussa ilmestynyt Halo Infinite on jo varmasti monessa taloudessa kahlattu läpi, ja monet pelaajat ovat saaneet huomata, että pelin vaikeimmat hetket tulevat vastaan muutamassa boss-taistelussa. Yhteen niistä on kuitenkin olemassa aika naurettava ratkaisu.

WhatCulturen tuoreella videolla puhutaan vaikeista bosseista, jotka voi halutessaan voittaa aivan hetkessä. Niin on myös Halo Infiniten Jega ’Rdomnain kanssa.

Loppupuolella peliä kohdattava Jega ’Rdomnai käy Master Chiefin kimppuun kahden energia-aseen kanssa ja suljetussa tilassa, mikä tekee taistelusta hyvin haastavan. Siihen voi kuitenkin valmistautua ovelasti, kuten alla oleva video näyttää.

Mikäli pelaaja jo tietää, mihin kohtaan Jega ’Rdomnai ilmestyy, voi hän ennen boss-taistelun käynnistämistä kerätä kasan plasma coileja tuohon pisteeseen. Kun vihollinen sitten näyttäytyy, voi ottelun lopettaa parissa sekunnissa.

Lopputuloksen näet alla olevalta videolta noin 3:30 alkaen. Video on ajoitettu alkamaan oikealta kohdalta.