UUSIMMAT

Huhu: No Man’s Sky saamassa viimeinkin oikean moninpelin?

16.05.2018 18:22 | Muropaketin toimitus

No Man’s Skyn tulevan Xbox One -version kansi vihjaa siihen, että pelissä päästään viimein seikkailemaan yhdessä muiden pelaajien kanssa.

Vuonna 2016 No Man’s Sky aiheutti useille pelaajille pettymyksen, ja yksi valituksen aiheista oli todellisen moninpelin puute. Pelaaja seikkaili periaatteessa samassa universumissa toisten pelaajien kanssa, mutta käytännössä yhteispeli oli mahdotonta.

Nyt No Man’s Sky on kuitenkin saamassa viimein todellisen moninpelin, mikäli tuoretta huhua on uskominen. Destructoid nimittäin kertoo, että pelin Xbox One -version ennen aikojaan vuotanut kansikuva vihjaa vahvasti siihen, että pelissä päästään viimein tutkimaan maailmankaikkeutta kavereiden kanssa.

Alta näet kuvan vuotaneesta kannesta. Kansitaiteessa nähdään vieraan planeetan pinnalla neljä eri värisiin avaruuspukuihin sonnustautunutta seikkailijaa, siinä missä alkuperäisessä kuvituksessa (yläkuvassa) nähdään vain yksi ihmishahmo. Tämän voi hyvin tulkita vihjaukseksi pelin uudesta suunnasta.

Kuten aiemmin kerroimme, tullaan Xbox One -version kanssa samaan aikaan julkaisemaan myös No Man’s Skyn uusi päivitys, joka kantaa nimeä Next. Hello Games on pelin ilmestymisen jälkeen lisännyt siihen valtavasti uusia ominaisuuksia, joten tuntuu aivan mahdollisesta, että moninpeli olisi seuraavana listalla.

Jäämme odottamaan tietojen vahvistumista. Huomisessa Xbox Insider -striimissä on luvattu lisätietoja myös No Man’s Skysta, joten on täysin mahdollista, että asiasta kerrotaan jo huomenissa.