UUSIMMAT

Huikeaan suosioon nousseen Among Usin jatko-osa peruutettiin – mutta ei kannata harmistua, sillä uutinen on pelaajien kannalta oikein hyvä

24.09.2020 15:29 | Muropaketin toimitus

Hieman perinteistä Mafiosoa muistuttava avaruuteen sijoittuva Among Us on nyt kaikkien huulilla. Pelaajamäärien räjähdys johti myös muutoksiin peliä koskevien tulevaisuudensuunnitelmien osalta.

Kuten kerroimme aiemmin, pienen Innerslothin kehittämä ja alun perin jo vuonna 2018 ilmestynyt Among Us on yltänyt parhaimmillaan 388 385 yhtäaikaiseen pelaajaan Steamissa, millä peli ylsi Steamin kolmanneksi suosituimmaksi peliksi.

LUE MYÖS: Among Usin suosio räjähti käsiin – kaksi vuotta vanha indiepeli nousi Steamin suosituimpien pelien joukkoon

Nyt Innersloth on vahvistanut, että Among Usin jatko-osan kehitys on peruttettu ja kaikki erilliseen jatko-osaan suunniteltu pelisisältö lisätään sen sijaan alkuperäiseen Among Usiin. Pelaajien kannalta tämä on toki hyvä uutinen, sillä pelaajayhteisö ei näin leviä kahteen eri versioon, ja pelin jo omistavat pelaajat saavat pelattavakseen uutta lisäsisältöä ilman erillisen pelin hankintaa.

Among Us maksaa Steamissa 3,99 euroa, mutta peli toimii yhtä lailla myös Androidilla ja iOSilla, joille sen voi ladata kokonaan ilmaiseksi.