Huippusuosittu Fortnite-streamaaja: Twitch ei ole terveellinen paikka ihmiselle

09.09.2018 19:39 | Muropaketin toimitus | 1

Maailman toiseksi suosituin Twitch-streamaaja Ali “Myth” Kabbani on tunnustanut, että Twitch-chatissä vellovat negatiiviset kommentit estävät tätä keskittymästä pelaamiseen.

Fortnite Battle Royalea pelaava Ali “Myth” Kabbani on Tyler ”Ninja” Blevinsin jälkeen maailman toiseksi eniten seuraajia kerännyt Twitch-streamaaja. Vaikka Myth tunnetaan muun muassa Fortnitessä dominoivan ”labyrinttitaktiikan” keksijänä, ei tämä ole menestynyt ammattilaistason Fortnite-turnauksissa.

Esports-seura TSM:ää edustava Myth ei ole onnistunut sijoittumaan yhdessäkään Summer Skirmish -turnauksessa edes kymmenen parhaan joukkoon. Nyt vasta 19-vuotias Myth on tunnustanut, että tämän Twitch-seuraajien negatiivinen palaute vaikuttaa heikentävästi tämän suorituksiin, raportoi Kotaku.

”En pysty keskittymään, koska Twitch-chattiin kirjoitetaan valtava määrä vihamielisiä kommentteja. Twitch ei ole terveellinen paikka minulle jos haluan kehittyä, sillä olen vain ihminen”, Myth totetaa.

Ratkaisuna ongelmaan Myth aikoo joko lopettaa kilpailullisten scrim-pelien streamaamisen kokonaan tai ainakin sammuttaa Twitch-chatin niiden ajaksi.

Keskustelu

Verkon myrkyllisyys on kyllä ihan käsittämättömällä tasolla. Toivo

Muropaketin uusimmat