Iso-Britanniassa voi nyt palkata Call of Duty -ammattilaisen pelaamaan puolestasi

23.11.2017 15:20 | Muropaketin toimitus

Brittisivusto tarjoaa palvelua, jonka kautta voi palkata Call of Duty -ammattilaisen pelaamaan tilaajan puolesta. Pro-pelaaja voi auttaa avaamaan pelisisältöä sekä parantamaan pelaajan tilastoja.

Useimmat pelaajat haluavat itse ansaita menestyksensä videopeleissä, mutta on varmasti niitäkin, jotka ovat valmiita maksamaan nopeammasta edistyksestä. Monissa peleissä tämä on mahdollista erilaisten mikromaksujärjestelmien avulla, mutta Isossa-Britanniassa on nyt tarjolla suorempikin tapa.

Kuten Video Gamer kertoo, on brittisivusto Bidvinen kautta nyt mahdollista palkata Call of Duty -ammattilainen parantamaan kenen tahansa tilastoja ja avaamaan uutta sisältöä. Ammattilaisen voi palkata 15 punnan (noin 17€) tuntipalkalla, ja hän voi joko pelata tilaajan omalla konsolilla tai käyttää tämän profiilitietoja toisella laitteella.

Bidvinen blogissa ehdotetaan, että pro-pelaajaa voi käyttää esimerkiksi Call of Dutyn eri Prestige-tasojen avaamiseen, eli käytännössä pelisisällön hankkimiseen. Lisäksi ammattilainen voi myös auttaa parantamaan pelaajan KDR:ää, eli tappojen ja kuolemien suhdelukua.