UUSIMMAT

Joulukuun pelijulkaisut: Super Smash Bros. Ultimate, PlayStation Classic, Just Cause 4…

01.12.2018 08:00 Muropaketin toimitus

Joulukuun suurimpia julkaisuja ovat muun muassa toimintapeli Just Cause 4, sekä Nintendo Switchin kamppailupeli Super Smash Bros. Ultimate.

Pelivuosi 2018 on pian pulkassa, mutta joulukuussakin ilmestyy vielä uutta pelattavaa. Kokosimme alle kahdeksan kuukauden merkittävintä julkaisua ilmestymisjärjestyksessä.

1) PlayStation Classic

Kuukauden ensimmäinen ja ehkäpä erikoisin julkaisu ei ole peli, vaan retrokonsoli PlayStation Classic. Sonyn julkaisema nostalginen pelipaketti kulkee Nintendo Mini-konsoleiden viitoittamalla tiellä, ja se sisältää valmiiksi asennettuna 20 peliä, joiden joukossa ovat muun muassaa klassikot Metal Gear Solid, Resident Evil, Tekken 3 ja Oddworld: Abe’s Oddyssey.

PlayStation Classic ilmestyy 3. joulukuuta. Ennakkoraportimme konsolista voit lukea tästä.

2) Just Cause 4

Kuukauden pelijulkaisujen putken avaa väkivahvasti open world -toimintapeli Just Cause 4. Avalanche Studiosin peli vie sarjan sankarin Rico Rodriguezin Etelä-Amerikkaan taistelemaan The Black Hand -palkka-armeijaa vastaan, ja pelissä kamppaillaan myös äärimmäisiä sääolosuhteita kuten lumituiskuja ja tornadoja vastaan.

Just Cause 4 ilmestyy 4. joulukuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kaikki uutisemme pelistä pääset lukemaan tästä.

3) Mutant Year Zero: Road to Eden

Joulukuun alussa tarjoillaan aivan uutta pelattavaa myös XCOM-tyylisen, taktisen taistelun ja äkkiväärän pelimaailman ystäville. Ruotsalaisstudio The Bearded Ladiesin omaperäinen Mutant Year Zero yhdistelee vuoropohjaista taistelua ja reaaliaikaista hiiviskelyä, ja se sijoittuu postapokalyptiseen maailmaan, jonka ovat vallanneet erilaiset eläinmutantit.

Mutant Year Zero: Road to Eden ilmestyy 4. joulukuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, jolle se tarjotaan heti julkaisupäivänä myös osana Xbox Game Pass -palvelun valikoimaa. Kaikki uutisemme pelistä näet täältä.

4) Subnautica

Nyt myös konsolipelaajat pääsevät syvänmerenseikkailulle, kun kehuttu Subnautica saapuu uusille alustoille. Indiestudio Unknown Worlds Entertainmentin peli haastaa pelaajat selviytymään vieraan meriplaneetan syvyyksissä ja tutkimaan sen eriskummallista elämää.

Subnautica ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 4. joulukuuta. Kaikki uutisemme pelistä näet täältä.

5) Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo Switchin vuoden viimeinen suuri pelijulkaisu on pitkään odotettu Super Smash Bros. Ultimate, joka tuo Nintendon suositun kamppailupelisarjan viimeinkin uudelle alustalle. Bandai Namcon kehittämä peli marssittaa yksin- ja moninpelimoodeihin entistä suuremman hahmogalleria, sillä peli sisältää peräti 74 taistelijaa, joista 11 on täysin uusia tulokkaita pelisarjassa.

Super Smash Bros. Ultimate ilmestyy ainoastaan Nintendo Switchille 7. joulukuuta. Kaikkia uutisiamme pelistä pääset selaamaan tästä.

6) Katamari Damacy Reroll

Vuoden 2004 kulttipeli Katamari Damacy tekee paluun uusilla alustoilla. Alun perin PlayStation 2:lle ilmestynyt, surrealistinen puzzle-toimintapeli saapuu Monkeycraftin käsittelemänä uusintaversiona, jossa päästään jälleen pelastamaan maailmankaikkeutta Kosmoksen kuninkaan pistettyä vahingossa tähdet ja tähtikuviot tuhannen päreiksi.

Parhaan kuvan eriskummallisesta pelistä saa katsomalla alla olevan trailerin. Katamari Damacy Reroll ilmestyy PC:lle ja Nintendo Switchille 7. joulukuuta.

7) Pillars of Eternity II: Deadfire

Joulun alla saapuu uusille alustoille myös keväällä PC:lle ilmestynyt Pillars of Eternity II: Deadfire. Obsidian Entertainmentin kehutun Pillars of Eternityn jatko-osa tarjoilee retrohenkisen, isometrisen roolipelikokemuksen, jossa palataan jälleen Eoran fantasiamaailmaan, ihmisten sieluihin näkevän The Watcherin saappaisiin.

Pillars of Eternity II: Deadfire ilmestyy 13. joulukuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

8) Warhammer: Vermintide 2

Joulun alla on vielä luvassa uutta fantasiatoimintaa PlayStation 4 -pelaajille, kun aiemmin PC:lle ja Xbox Onelle ilmestynyt Warhammer: Vermintide 2 saapuu uudelle alustalle. Muropaketin arvostelussa peli ei täysin onnistunut vakuuttamaan kriitikkoamme, mutta peli menestyi jo keväällä erittäin hyvin, ja sillä on Steamin pelaaja-arvioissa erittäin myönteinen keskiarvo.

Warhammer: Vermintide 2 ilmestyy PS4:lle 18. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat