Kehittäjät vahvistivat: Halo 5 jää ilman seuraavan sukupolven herkkuja

27.10.2020 12:25 | Muropaketin toimitus

343 Industries on vahvistanut, ettei studiolla ole aikomuksia tehdä Halo 5: Guardiansille kunnollista Xbox Series -päivitystä.

Vaikka peliä ei aiota optimoida uusille konsoleille, se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö sitä pääsisi pelaamaan Xbox Series -malleilla. Uusilla malleilla pelatessa pelin latausajat ovat nopeammat ja ruudunpäivitys sekä resoluutio ovat korkeammat, mutta sen merkittävämpiä parannuksia peliin ei olla tekemässä.

Studio paljasti asian Halo Waypoint -sivuilla, joissa he vastasivat fanien tiedusteluun Halo 5:n mahdollisesta kohtalosta. Siinä missä Microsoft vahvisti viime viikolla, että The Master Chief Collection tuodaan Xbox Series -konsoleille optimoituna 4K-resoluutiossa ja 120 ruudun kuvataajuudessa, vastaavanlaisia toimenpiteitä ei nähdä pelisarjan tuoreimman osan kohdalla.

Yhtiö joutui hiljattain siirtämään myös Halo Infiniten julkaisua määrittelemättömään tulevaisuuteen. Pelin oli alkujaan tarkoitus ilmestyä samaan aikaan Xbox Series -konsoleiden kanssa, mutta tekijät joutuivat tekemään viime hetken päätöksen pelin julkaisun siirtämisestä tuonnemmaksi.

Xbox Series -konsolit julkaistaan 10. marraskuuta.

Muropaketin uusimmat