Uusimmat

Kickstarterissa rahoitettiin Switchin lisävaruste, joka tarjoaa lisävirtaa ja tekee telakan tarpeettomaksi

27.08.2017 19:04 Muropaketin toimitus

Nintendo Switch

AMDISI:n suunnittelema Nintendo Switchin lisävaruste Pelda tuplasi Kickstarter-tavoitteensa parissa päivässä.

Keväällä ilmestyneen Nintendo Switch -konsolin kritisoiduimpia ominaisuuksia ovat kömpelö konsolitelakka, sekä akun rajallinen kesto. Nyt tekeillä on kuitenkin lisävaruste, joka tuo helpotusta molempiin ongelmiin.

Eurogamer raportoi, että laitevalmistaja AMDISI on kerännyt Kickstarterissa rahoituksen Switchin lisälaitteeseen nimeltä Pelda. Itseasiassa kysyntää löytyi niin paljon, että yhä käynnissä oleva Kickstarter-keräys tuplasi minimitavoitteensa kahdessa vuorokaudessa.

Pelda on Switchin takapuolelle kiinnitettävä lisälaite, joka lisää käsikonsolin paksuutta vain 7 milliä. Peldasta on tarjolla kaksi versiota: perusverio tarjoaa 6 tuntia lisävirtaa akulle, ja Pelda Pro puolestaan 4,5 lisätuntia, sekä HDMI-liitännän, joka tekee Switchin konsolitelakasta tarpeettoman. Laitteen voi siis yhdistää televisioon HDMI-kaapelilla suoraan Peldan kautta, ja laite sisältää jopa seisomatuen.

Alta näet kaksi kuvaa Peldasta, sekä projektin Kickstarter-esittelyn. Edullisimmillaan Peldan perusversion voi saada omakseen 45 dollarilla.

Muropaketin uusimmat