UUSIMMAT

Kitaraohjaimet komeroon: Guitar Hero Liven verkkopalvelu suljetaan, iOS-versio katosi myynnistä

04.06.2018 11:05 Muropaketin toimitus

Activision on tiedottanut, että Guitar Hero Live -pelin verkkopelimuoto GHTV lakkautetaan vuoden lopulla. Pelin iOS-versio on myös juuri poistettu myynnistä.

Guitar Hero Live (2015) sen paremmin kuin Rock Band 4 (2015) ei ole onnistunut sytyttämään uudelleen mielenkiintoa soitinohjaimilla pelattaviin rytmipeleihin. Nyt Activision onkin ilmeisesti alkanut kuopata koko Guitar Heroa.

Julkaisijan tukisivustolla on julkaistu tiedote Guitar Hero Liven verkkopelimuodon sulkemisesta. Lisäsisältöä peliin tarjonut GHTV-moodi suljetaan kaikilla alustoilla 1. joulukuuta 2018. Samana päivänä poistuvat myös pelinsisäiset ostokset, joihin vaadittavaa Hero Cash -valuuttaa ei enää kesäkuun alun jälkeen ole myyty. Pelaajien olemassaolevat pelivaluutat kannattaa siis käyttää ennen joulukuun alkua.

Kesäkuun alussa Guitar Hero Liven iOS-versio poistui myös kaikessa hiljaisuudessa AppStoresta. Mobiiliversiota voi yhä pelata, mutta se saattaa myöhemmin muuttua pelikelvottomaksi.

Näyttää vahvasti siltä, että musiikkipelien aika on viimein päättymässä. Rock Band 4 kuitenkin toimii toistaiseksi samaan malliin kuin ennenkin.

Muropaketin uusimmat