Kostajat eivät pelasta maailmaa yksin – Marvel’s Avengersin lähdekoodista on paljastunut viitteitä julkistamattomiin supersankareihin

11.08.2020 12:22 | Muropaketin toimitus

Datakaivurit ovat löytäneet Marvel’s Avengersin PS4-betan lähdekoodista viitteitä peliin vielä toistaiseksi julkistamattomista sankareista. Varoitus, ei spoileriherkille!

Redditissä julkaistussa viestissä on nähtävillä koodirimpsuja, jotka viittaavat aiemmin julkistamattomiin supersankareihin. Näihin lukeutuvat She-Hulk, Kate Bishop ja War Machine, joista peliä kehittävä Crystal Dynamics ei ole hiiskunut toistaiseksi sanallakaan.

Kolmikko ei kuitenkaan saavu peliin välttämättä pelattavassa muodossa, vaan kyse voi olla pelkistä kosmeettisista kerättävistä tai mahdollisista tarinan sivuhahmoista. Väitettä tukisi Kate Bishop, sillä kehittäjät ovat jo vahvistaneet Clint Bartonin Hawkeyen olevan pelin ensimmäinen julkaisun jälkeen lisättävä supersankari.

Marvel’s Avengers julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Stadialle 4. syyskuuta. Peli julkaistaan myös Xbox Series X:lle sekä PlayStation 5:lle näiden julkaisussa.