Kulttipeli MediEvilin remake-versiota ei ole hylätty – lisäinfoa tulossa pian

22.10.2018 12:30 | Muropaketin toimitus

MediEvilin odotetusta uusintaversiosta tarjotaan lisätietoja parin viikon kuluttua, lupailee PlayStation Blog.

Alkuperäisen PlayStationin kulttipeli MediEvil täytti äskettäin 20 vuotta, mutta merkkipäivään mennessä ei pelin luvatusta remake-versiosta oltu kuultu mitään uutta. Sony julkisti MediEvilin paluun viime vuonna PlayStation Experience -tapahtumassa, mutta sen koommin ei projektista ole enempää kerrottu.

Nyt PlayStation Blog on tuoreessa podcastissaan luvannut, että lisätietoja projektista saadaan pian. Kuten Bloody Disgusting raportoi, on Pleikkarin virallinen blogi kertonut, että Sony-johtaja Shawn Layden tulee vierailemaan podcastissa ”viikon-parin päästä”, ja silloin on luvassa ”suuri päivitys MediEvilistä”.

Oletettavaa on, että Layden tulee paljastamaan joko pelin trailerin, julkaisupäivän tai molemmat.

MediEvil ja sen vuonna 2000 ilmestynyt jatko-osa olivat PlayStationilla suosittuja hack-and-slash -toimintapelejä, joissa seikkaili epäkuollut sankari Sir Daniel Fortesque. Humoristinen, goottiestetiikalla leikittelevä peli sai HD-käännöksen PSP-käsikonsolilla vuonna 2005, mutta siitä lähtien pelisarja on viettänyt hiljaiseloa.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, millainen tuleva MediEvil-julkaisu on. Kyseessä on todennäköisesti pikemminkin täysmittainen uusintaversio kuin pelkkä HD-käännös, kuten Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sekä marraskuussa ilmestyvä Spyro Reignited Trilogy -kokoelmat. Jäämme kuitenkin yhä odottamaan lisätietoja.