Lisää Hitmania: kaksi sarjan aiempaa peliä on tulossa nykyiselle sukupolvelle, ehkä remasteroituina

05.11.2018 12:49 Muropaketin toimitus

Hitman 2:n julkaisun kynnyksellä näyttää siltä, että myös kaksi aiempaa Hitman-peliä ollaan tuomassa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

IO Interactiven odotettu Hitman 2 ilmestyy ensi viikolla, mutta näyttää siltä, että PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle on tulossa pian myös kaksi Hitman-sarjan uudelleenjulkaisua. VG24/7 raportoi, että Hitman: Blood Money (2006) ja Hitman: Absolution (2012) ovat saaneet ikärajat PS4 ja Xbox One -konsoleille.

Pelisivuston mukaan ikärajat on annettu eurooppalaisessa PEGI-järjestelmässä jo syyskuussa. Yleensä ikärajaluokitus viittaa julkaisuun lähikuukausina, joten molempien pelien voisi uskoa olevan ilmestymässä uudelleen muodossa tai toisessa.

Koska asiasta ei ole tehty mitään virallista julkistusta, on mahdotonta tietää ilmestyykö peleistä remasteroidut versiot vai ainoastaan suorat käännökset. Hitman: Absolution on kuitenkin jo ennestään pelattavissa Xbox Onella takaperin yhteensopivuuden kautta, joten olisi uskottavampaa, että luvassa on jonkinlainen remasteroitu versio.

Jäämme odottamaan virallista julkitusta. Hitman 2 ilmestyy PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 13. marraskuuta.