UUSIMMAT

Mass Effect: Legendary Edition saapuu Xbox Game Passiin – Luvassa myös muita huippupelejä

04.01.2022 22:12 | Muropaketin toimitus

Xbox Game Pass kasvaa tammikuussa esimerkiksi Mass Effect: Legendary Edition -remasteroinnilla. Lisäksi palveluun tulee pelattavaksi Outer Wilds ja kuusi muuta peliä.

Mass Effect: Legendary Edition on eräs Xbox Game Pass -palvelun tämän kuun peleistä. Remasterointi pitää sisällään trilogian kaikki kolme peliä, ja niihin julkaistut lisäosat. Se tulee saataville konsolille ja PC:lle tammikuun 6. päivä.

Samana päivänä palvelun pelikirjastoon saapuu avaruussaagan lisäksi myös Outer Wilds, joka on sekin kehuttu scifipeli. Outer Wilds tulee saataville konsolin ja PC:n lisäksi myös pilvipalveluun.

Muita tammikuun Xbox Game Pass -pelejä ovat Spelunky 2, The Anacrusis, Olija, The Pedestrian ja brittiläisen BAFTA-palkinnon saanut Gorogoa. Spelunky 2:n kimppuun pääsee hyppäämään konsolille ja PC:lle tammikuun 13. päivä, muut kolme peliä ovat jo pelattavissa konsolille, PC:lle ja pilvipalvelussa.

Tammikuun 15. päivä palvelusta poistuvat pelit Desperados 3, Ghost of a Tale, Kingdom Hearts 3, Mount & Blade: Warband, Pandemic ja Yiik: A Postmodern RPG.