UUSIMMAT

Metal Gear Solid 2 kääntyi Androidille Nvidia Shieldin kautta, MGS 3 seuraa perästä

26.08.2017 20:22 | Muropaketin toimitus

Peliklassikko Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty toimii nyt myös Android-laitteilla Nvidia Shieldin avulla.

Metal Gear Solid 2: Sons of Libertyn (2001) ilmestymisestä on jo 16 vuotta, mutta Hideo Kojiman kiistaton klassikkopeli on jälleen saanut uuden julkaisun. Eurogamer nimittäin raportoi, että MGS 2 on juuri julkaisu Android-laitteille.

Ihan sellaisenaan MGS 2 ei Androidilla toimi, vaan se edellyttää Nvidia Shield -mediakeskusta. Peli saapuu uudelle alustalle samana HD-käännöksenä, joka nähtiin Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla vuonna 2012, eli se sisältää HD-grafiikoiden lisäksi myös kaikki myöhemmin julkaistut lisätehtävät. Nvidia Shield -version kehutaan myös pyörittävän peliä 60 fps -ruudunpäivityksellä ja 720p -tarkkuudella.

Metal Gear Solid 2 sai aikanaan lähes yksinomaan ylistäviä arvioita, mutta se jakaa jonkin verran mielipiteitä sarjan fanien keskuudessa. Hideo Kojiman mammuttimainen peli sisälsi runsaasti välivideoita itse pelisisällön kustannuksella.

Pelin epäsuora jatko-osa Metal Gear Solid 3: Snake Eater (2004) kääntyy sekin Androidille lähitulevaisuudessa. MGS 2 on saatavilla Google Playsta hintaan 8,50€.

Muropaketin uusimmat