Metal Gear Solidista piti tulla näyttävä lautapeli, mutta toisin kävi – Saako yli 2000 ennakkotilaajaa rahansa takaisin?

17.02.2021 13:46 | Muropaketin toimitus

Metal Gear Solid: The Board Game on menettänyt sekä julkaisijan että oikeudet MGS-lisenssiin.

Monet suositut pelisarjat ovat taipuneet myös perinteisiksi lautapeleiksi, ja yksi näistä piti olla Metal Gear Solid. Jo vuonna 2018 julkistettu MGS-lautapeli näyttää kuitenkin juuri peruuntuneen täysin, kertoo Polygon.

Suunnittelija Emerson Matsuuchi on kertonut, että IDW Games on hyllyttänyt projektin, mistä tehtiin päätös jo joulukuussa. Projektin oikeudet ovat nyt itse Matsuuchilla, mutta julkaisijan mukana hän menetti myös Metal Gear Solid -lisenssin.

Näyttää siis siltä, että lautapelin kehitys on tyssäämässä seinään. Viimeisenä oljenkortena suunnittelija yrittää vielä neuvotella Konamin kanssa, mutta lopputuloksesa ei ole mitään varmuutta.

Pitkälle suunnitellun ja komeita miniatyyreja sisältävän Metal Gear Solid: The Board Gamen on ennakkotilannut yli 2000 pelaajaa, jotka ovat maksaneet yli 100 dollaria ennakkoon. Vielä ei ole tiedossa, kuinka ennakkotilaajien käy tässä sotkussa.

Muropaketin uusimmat