Näyttävä Assassin’s Creed -lautapeli kerää satoja tuhansia Kickstarterissa

14.11.2018 13:50 | Muropaketin toimitus

Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice on kerännyt jo yli 350 000 dollarin budjetin Kickstarter-keräyksellä.

Monien digitaalisten pelien pohjalta on kehitetty toimivia lautapelejä, ja uusin tulokas tällä saralla on Assassin’s Creed, johon perustuvan Brotherhood of Venice -pelin joukkorahoitus on parhaillaan käynnissä. V Commandos -pelistä tunnetun Triton Noirin suunnittelema lautapeli on kehitetty läheisessä yhteistyössä Ubisoftin kanssa, ja se tarjoaa tarinallisen lautapelikokemuksen 1-4 pelaajalle.

Brotherhood of Venice sijoittuu 1509 vuoden Venetsiaan, eli samoihin maisemiin, joissa Ezio Auditore seikkaili useissa AC-peleissä. Pelaajat ohjastavat assassiinien tiimiä, joka suorittaa tehtäviä, kehittää kykyjään ja kamppailee tietysti Temppeliritareita vastaan.

Peli sisältää pelisarjan tyylille uskollisen kuvituksen ja näyttävät miniatyyrit, sekä runsaasti pelilautoja ja erikoisnoppia. Kaiken lautapelin sisällön näet projektin Kickstarter-sivulta, ja alta voit katsoa pelin esittelyvideon.

Uutisen kirjoitushetkellä Brotherhood of Venicellä on koossa yli 375 000 dollaria, eli noin 333 000 euroa, ja projekti onkin ylittänyt vähimmäisbudjettinsa jo moninkertaisesti. Pelin odotetaan kuitenkin saapuvan rahoittajille vasta kesäkuussa 2020.

Muropaketin uusimmat