Nier: Automataa pommitetaan huonoilla arvioilla – Pelaajat kyllästyivät sisällön puutteeseen

22.03.2021 20:01 | Muropaketin toimitus

Suosittu Nier: Automata on päätynyt Steamissä pelaajien hampaisiin, sillä pelin tiettyä sisältöä ei ole tarjolla kaikkialla.

Vuonna 2017 julkaistu Nier: Automata on ollut varsinainen menestys, ja pelin päähenkilö 2B on sittemmin päätynyt moniin muihin peleihin, kuten esimerkiksi Soulcalibur 6:een ja Final Fantasy XIV: Shadowbringersiin.

Pelin suosio PlayStation 4:llä ja PC:llä saattoi Nier: Automatan Xboxille ja Game Pass -palveluun, ja pelin Become as Gods -versio toi siihen esimerkiksi DLC-laajennukset ja 4K-resoluution. Lisäksi se korjasi pelin monia bugeja.

Become as Gods ei tullut koskaan myyntiin Steamiin, ja PC-pelaajat voivat hankkia sen ainoastaan Windows Storesta. Tämän seurauksena Steamissä myytävä Nier: Automata on varsin puutteellinen. Square Enix ei ole kertonut, aikooko se tuoda päivitetyn pelin myös Steamiin, jonka käyttäjät ovat puuttuneet asiaan julkaisemalla pelistä negatiivisia Steam-arvosteluita.

Viime päivinä Nier: Automata on saanut osakseen Steamissä yli 300 negatiivista arviota. Eräs Steam-käyttäjiä harmittava seikka on se, että he joutuvat käyttämään epävirallisia modeja, jotta pelistä saa paremmin pelattavan. Arviopommituksen seurauksena Nier: Automatan viimeaikaiset Steam-arvioinnit ovat pudonneet erittäin myönteisestä vaihtelevaksi.

Asiasta kertoo Game Rant -sivusto.

Muropaketin uusimmat