Uusimmat

Nintendo Switchille luvassa ensi viikolla kaksi ylistettyä peliä samana päivänä

29.08.2018 12:32 Muropaketin toimitus

Kehutut indiepelit Gone Home ja Hyper Light Drifter saapuvat Nintendo Switchille ensi viikon torstaina.

Nintendo Switchille on vieläkin melko vähän suuren luokan pelejä tarjolla, mutta ensi viikolla kaksi ylistettyä ja palkittua indiepeliä tarjoaa sentään helpotusta pelipulaan. Ensi viikon torstaina, 6. syyskuuta, Switchille ilmestyy nimittäin samana päivänä sekä Gone Home että Hyper Light Drifter.

Alunperin vuonna 2013 ilmestynyt Gone Home on tarinavetoinen seikkailupeli, jossa nuori nainen palaa kotiinsa vuoden 1995 Oregonissa, huomaa perheensä kadonneen ja ryhtyy selvittämään viime aikaisia tapahtumia. Runsaasti kehuja kerännyt peli toi aikanaan kehittäjästudio The Fullbright Companylle kaksi palkintoa vuoden parhaasta debyyttipelistä.

Hyper Light Drifter sen sijaan on voittanut puolelleen ainakin pelaajat, sillä peli nappasi vuoden 2016 Independent Games Festivalilla paitsi visuaalisen suunnittelun palkinnon, myös yleisöpalkinnon. Hyper Light Drifter on 8- ja 16-bittisille peleille kumartava 2D-toimintaroolipeli, jossa kamppaillaan muinaisella teknologialla sairauden valtaamassa fantasiamaailmassa.

Alta näet Gone Homen sekä Hyper Light Drifterin trailerit.