UUSIMMAT

Nintendo Switchin maksullinen online-palvelu suututti pelaajat – ”Miten Nintendo ei voi vieläkään ymmärtää verkkopeluuta?”

15.09.2018 19:03 | Muropaketin toimitus | 1

Nintendo Switchin verkkopeluu myyttuu maksulliseksi ensi tiistaina. Palvelu tuntuu monen mielestä pelkältä rahastukselta.

Nintendo Switchillä on voinut tähän mennessä pelata verkon välityksellä ilmaiseksi. Ensi tiistaista lähtien tilanne kuitenkin muuttuu, sillä Nintendo Switch Online lukitsee online-peluun maksumuurin taakse PlayStation 4:n ja Xbox Liven tavoin.

Palvelua markkinoidaan ”premiumina”, sillä se mahdollistaa verkkopeluun lisäksi pelien varmuuskopioinnin pilveen sekä pelaajien väliset äänipuhelut ja tarjoaa tilaajille ”erikoisetuja”.

Käytännössä online-palvelun sisältö on kuitenkin jättänyt monet kylmäksi. Switch-pelien varmuuskopiot katoavat voivat kadota pilvestä heti kun kuukausimaksun katkaisee. Äänipuhelut puolestaan vaativat älypuhelimen apua, mutta älypuhelimille on jo nyt olemassa ilmaisia ja parempia vaihtoehtoja soittamiseen.

Pelaajayhteisö onkin kritisoinut Nintendoa kovin sanoin. Pelaajat ovat muun muassa todenneet, ettei Nintendo selkeästi vieläkään ymmärrä verkkopeluuta, ja että on surullista, että online-palvelun paras puoli on että se ei ole järkyttävän kallis.

Keskustelu

kyllä ymmärtää,mutta kyse on niinkuin aina konsoli pelaamisesta,rahastuksesta.
konsolipelit on reilusti ylihinnoiteltu.

siirtykää kaikki PC pelaamiseen ja hylätkää konsolit,muuten hukka perii 2-5 vuoden päästä…tai no ei hukka,mutta maksaa sikana…

btw, hienoa olla muron jäsen,ehdottomasti paras kommuuni,ei enää amd painotteinen,eli koko ajan jotain amd 'uutista' kuten nykyisessä io.tech täysin amd leirissä, vaikeaa suhtautua varauksetta testeihin.
toinen amd leiri on esim. 3dcenter, ihan hirvittävää…

hyvä muro!!

Muropaketin uusimmat