UUSIMMAT

Nyt se on varmaa: Half-Life 3 ei tule koskaan – käsikirjoittaja vuoti tarinan tiivistelmän, jotta pelaajat pääsisivät rauhaan

25.08.2017 15:16 | Muropaketin toimitus

Half-Lifen, Half-Life 2:n sekä sen episodien pääkäsikirjoittaja Marc Laidlaw on paljastanut nettisivuillaan, kuinka Half-Life 2: Episode 3 olisi päättynyt.

Aiemmin uutisoimme nimettömien Valven työntekijöiden antamasta haastattelusta, joiden mukaan Half-Life 3:a tai Half-Life 2: Episode 3:a ei todennäköisesti koskaan julkaista. Myös Half-Lifejen pääkäsikirjoittaja Marc Laidlaw kertoi aiemmin kesällä, ettei hän usko, että Half-Life 3:a nähtäisiin koskaan.

Nyt Laidlaw on antanut Half-Life 3:lle viimeisen naulan arkkuun julkaisemalla kotisivuillaan tiivistelmän siitä, mitä Half-Life 2: Episode 3:ssa olisi todennäköisesti tapahtunut ja kuinka se olisi päättynyt. Tiivistelmä on kirjoitettu kiertotermein, ja sen tulkattu versio on luettavissa täältä.

Laidlaw julkaisi käsikirjoituksen lahjana niille pelaajille, jotka halusivat vain tietää, miten Half-Lifen saaga olisi päättynyt. Monia Half-Life faneja on jo vuosikymmenen vaivannut, kuinka Gordon Freeman kumppaneineen selviää Episode 2:n päätteeksi näytetystä cliffhangerista. Huhujen mukaan tarinan tiivistelmää jouduttiin odottamaan näin kauan, sillä Laidlawin salassapitosopimus kesti kymmenen vuotta edellisen pelin valmistumisesta.