Nyt se varmistui: Tässä joulukuun PS Plus -etupelit

01.12.2021 21:21 | Muropaketin toimitus

Sony vahvisti tämän kuun PS Plus -pelit.

Kerroimme aiemmin tietovuodosta, joka kertoi tämän kuun PS Plus -etupeleistä. Nyt selvisi, että useat eurooppalaiset sosiaalisen median PlayStation-tilit ovat vahvistaneet vuodon väitteet. Tilit ovat sittemmin poistaneet kertomukset joulukuun etupeleistä. Asiasta kertoo Tech Raptor -sivusto.

Godfall on Counterplay Games -studion roolipeli, jonka julkaisi Gearbox. Se on PlayStation 5 -julkaisupeli, jossa yritetään pysäyttää maailmanloppu. Muropaketin arvostelun mukaan Godfall on tuskin jaksanut kiinnostaa edes tekijätiimiä.

Mortal Shell on soulslike-peli, jossa hahmoluokkaa pystyy vaihtamaan pelin edetessä, oman maun mukaan. Peli sai arvostelussamme neljä tähteä, sillä Mortal Shell osoittaa, että Dark Soulsia voi matkia myös hyvällä menestyksellä.

Kolmas joulukuun PS Plus -etupeli on Lego DC Super-Villains. Siinä annetaan aiemmista Lego-peleistä tuttuun malliin kyytiä leikkipalikoille. Pelin ytimessä ovat useat DC:n superrosvot, jotka yrittävät pelastaa maailman kummalliselta uhalta. Lego DC Super-Villains on perinteinen Lego-peli, mutta onnistuneet hahmot ja tarina pelastavat paljon.