UUSIMMAT

Outridersin pääkehittäjä lupaa kiinnostavan kertomuksen – ”Räiskintäpelin tarinan ei tarvitse olla tyhmä”

25.02.2021 11:38 | Muropaketin toimitus

Outridersin demo julkaistaan tänä iltana useille alustoille.

Keväällä ilmestyvän räiskintä-roolipeli Outridersin luvataan tarjoavan oikeasti kiehtovan tarinamaailman, joka on muutakin kuin tekosyy ammuskelulle. Näin ainakin väittää pääkehittäjä Bartosz Kmita VG24/7:n haastattelussa.

”Kaikissa räiskintäpeleissä ei tarvitse olla typerä tarinan, joka vain tukee tavoitetta”, Kmita toteaa. ”Rakennamme tässä oikeasti maailmaa, ja tulette pitämään siitä – meillä on hieno tarina jossa on hienoja hahmoja.”

Outriders sijoittuu kaukaiseen tulevaisuuden, jossa Enoch-nimisellä planeetalla tapahtunut mullistus on antanut sen asuttaneille erikoisvoimia. Luvassa on yhdistelmä räiskintää ja roolipeliä, mutta kyse ei Kmitan mukaan ole vain hienoista järjestelmistä.

Pääkehittäjä toivookin pelin tarinan tavoittavan myös sellaiset pelaajat, jotka yleensä ryntäävät tarinatehtävien läpi saadakseen parhaat varusteet. Kmita painottaa, että kaikelle mitä pelissä tehdään ”on syynsä tarinassa ja juonessa”, ja hän kuvailee pelin tarjoavan ”maailman, josta sinun pitäisi välittää”.

Outriders saa tänään torstaina ilmaisen demon useilla alustoilla. Aiemmasta uutisestamme näet millä ja mihin aikaan pääset mukaan kokeilemaan peliä.