UUSIMMAT

Peleistä vaaditaan rahoja takaisin mitä kummallisimmista syistä: “Upotan pallini mieluummin sulaan laavaan kuin pelaan tätä peliä”

13.10.2020 18:33 | Muropaketin toimitus

Pelikehittäjät ovat kertoneet, minkä vuoksi Steam-peleistä on haluttu saada rahat takaisin.

Steamistä voi tarvittaessa hakea pelistä rahoja takaisin, ja nyt eri kehittäjät ovat paljastaneet, mistä syistä näin on toimittu. Palautushakemuksen yhteydessä voi valita, halutaanko rahoja takaisin esimerkiksi pelin toimivuuden takia, ja samalla pelaajat voivat kirjoittaa asiasta kommentin.

Useimmat pelaajat hakevat rahoja takaisin hyvistä syistä, jotka auttavat kehittäjiä viilaamaan julkaisujaan toimivimmiksi, mutta tämä ei koske aivan jokaista tilannetta: joillain pelaajilla on hyvin erikoisia syitä palautukseen.

Eräs Ancient Enemy -korttipeliin pettynyt on sanonut, että peli on liian addiktiivinen, eikä hän pystyisi lopettamaan sen pelaamista. Samoilla linjoilla on Roundguard-pelaaja, joka halusi rahansa takaisin siitä syystä, että vaikka hän rakastaa peliä, vie sen pelaaminen aivan liikaa aikaa. Golfing Over It with Alva Majo -pelin ostanut henkilö on puolestaan todennut, että hän upottaisi mieluummin kiveksensä sulaan laavaan kuin pelaisi peliä.

Peleistä halutaan rahoja takaisin myös sen takia, että niiden ostajat ovat hankkineet pelejä heräteostoksena, vaikka heidän pelikirjastosta löytyy monia julkaisuja, joiden pelaaminen on yhä kesken.

Asiasta kertoo Gamasutra-sivusto.

Muropaketin uusimmat