Mobiiliarvio: Kotimainen Bouncer Story on koukuttava retroseikkailu, jossa portsari laittaa känniääliöt ojennukseen

25.10.2019 09:27 | Joonas Koivisto

Lempääläisen Helmi Gamesin 1990-luvulle kumartava Bouncer Story on sangen yksinkertainen seikkailupeli, jossa pelaaja asetetaan uhkapelivelkoja maksavan portsarin rooliin. Bouncer Storyn suurin vahvuus on sen koukuttavuus. Peliin on helppo tarttua viideksi minuutiksi tai vaikka puoleksi tunniksi kerrallaan.

Bouncer Story alkaa siitä, kun pelaaja jää mafialle 10 000 dollaria velkaa. Velan lyhentämiseksi on tehtävä töitä portsarina (kuvittelisi kyllä rahakkaampiakin töitä maailmasta löytyvän – toim. huom.). Töistä tienattua rahaa käytetään lisäksi vuokranmaksuun ja hahmon kehitykseen, joten isoin seikka pelissä on rahankäytön tasapainoilu.

Työskentely portsarina keskittyy asiakkaiden valikointiin iän ja humalatilan perusteella. Tavoitteena on luoda baariin mahdollisimman hyvä tunnelma seulomalla humalaiset asiakkaat pois ja tasapainottamalla asiakkaiden sukupuolijakaumaa ja määrää.

Tämä ja kaikki muu kanssakäyminen muiden pelissä hoituu yksinkertaisesti pyyhkäisemällä ruutua oikealle tai vasemmalle. Pelin ratkaisuun vaikutetaan sillä, mitä pelaaja päätyy tekemään muutamille erikoisille baareihin pyrkiville asiakkaille, kuten mafiaa jahtaavalle etsivälle.

Bouncer Story on kertamaksullinen ja se sopii hyvin pelin luonteeseen. Maksun myötä pelaajaa ei siis kiusata mikromaksuilla tai mainoksilla. Peli sopii erityisen hyvin sellaisille pelaajille, jotka mielellään koukuttuvat pelin kevyestä hahmonkehityksestä ja hiljalleen etenemisestä, ja joita yksinkertaiset pelimekaniikat eivät haittaa.

Bouncer Story on saatavilla Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista muutamalla eurolla.

Muropaketin uusimmat