X-Men Legends II: Rise of Apocalypse -ennakko (GC, PSP, PS2, Xbox, pc)

13.10.2005 00:00 | Miika Huttunen

X-Men Legends oli varmasti yksi viime vuoden aliarvostetuimpia pelejä, ja toivoa vain sopii, että jatko-osa Rise of Apocalypse saa pelaajilta enemmän huomiota.

Legends II on ykkösosan tavoin Baldur’s Gate: Dark Allianceja muistuttava toimintaroolipeli. Se sisältää uusia pelihahmoja, lisää mutanttivoimia sekä verkkopelimahdollisuuden.

Tarinassa professori Xavierin johtama Ryhmä-X joutuu yhdistämään voimansa Magneton johtaman pahan Mutanttien veljeskunnan kanssa koko maailmaa uhkaavaa supermutanttia Tuhoa ja tämän kohortteja vastaan. Uusiin pelattaviin hahmoihin kuuluvat muun muassa Magneto, Sapelihammas ja Mystikko.

Mutanttien voimiinkin on tehty parannuksia. Joka hahmolla on nyt kaksi kertaa niin paljon erilaisia voimia kuin ykkösosassa, ja hahmot eroavat tuntuvammin toisistaan. Taistelukomboja eri hahmojen välillä on myös lisää.

Moninpeli onnistuu nyt neljän pelaajan voimin, joko verkossa tai saman ruudun ääressä. Yksinpeliä ja moninpeliä voi sekoittaa keskenään. Kesken yksinpelisession voi ottaa mukaan kaverin verkon välityksellä.

Raven Software tuntuu kuunnelleen ykkösosasta saamaansa palautetta ja ottaneen monet pelaajien toiveet huomioon. Luvassa pitäisi siis olla erittäin laadukas sarjakuvahenkinen pelikokemus.

Tekijä: Raven Software
Julkaisija: Activision
Tulossa: PlayStation 2, Xbox, GameCube, pc, PSP
Pelaajia: 1-4
Pelin kotisivu: xmenlegends2.com
 

Muropaketin uusimmat