Pelikehittäjä: Xbox Series X:llä nähdään nyt ja tulevaisuudessa enemmän 120fps ruudunpäivitysnopeudella toimivia pelejä kuin PlayStation 5:llä

21.11.2020 19:01 | Muropaketin toimitus

Rocket Leaguesta tutun Psyonixin mukaan 120fps ruudunpäivitysnopeudella toimivien pelien kehittäminen on huomattavasti helpompaa Xbox Series X:lle kuin PlayStation 5:lle.

Esimerkiksi Call of Duty: Warzone pyörii Xbox Series X:llä 120fps ruudunpäivitysnopeudella, mutta PlayStation 5:llä vain 60fps ruudunpäivitysnopeudella. Nyt Psyonix on kertonut syyn, miksi Xbox Series X:llä nähdään nyt ja todennäköisesti myös tulevaisuudessa enemmän 120fps ruudunpäivitysnopeudella toimivia pelejä.

Psyonixin mukaan Xbox Series X:llä takaisinpäin yhteensopivuustilan kautta pyörivät Xbox One -pelit saa tukemaan 120fps ruudunpäivitysnopeutta pienellä päivityksellä. PlayStation 5:llä sama vaatii kuitenkin koko pelin täyttä natiivikäännöstä PlayStation 4:ltä PlayStation 5:lle, mikä on huomattavasti työläämpää. Siksi esimerkiksi Rocket League ei ainakaan lähitulevaisuudessa tule pyörimään 120fps ruudunpäivitysnopeudella PlayStation 5:llä. Aiheesta kertoi Eurogamer.

Muropaketin uusimmat