UUSIMMAT

Pelimodaajat onnistuivat viimeinkin lisäämään uuden kartan Dark Soulsiin

11.11.2019 12:00 | Muropaketin toimitus

Dark Soulsiin ja Dark Souls 2:een on nyt mahdollista lisätä omia tasoja, mutta muita pelihahmoja niihin ei vieläkään pystytä lisäämään.

Dark Souls -peleihin on tehty paljon erilaisia modeja, mutta yksi asia on tähän mennessä tuottanut modaajille harmaita hiuksia. Havok-fysiikkamoottorin erikoisuuksien vuoksi modaajat eivät nimittäin ole onnistuneet lisäämään omia karttoja Dark Souls-peleihin.

Nyt Bloody Disgusting kertoo, että modaajat Meowmaritus ja Horkrux ovat viimeinkin onnistuneet lisäämään uuden kartan Dark Soulsiin. Tarkemmin sanottuna kyseessä on Half-Life -pelistä tuttu Crossfire-kartta, josta näet pelikuvaa alta.

Temppuunsa modaajat käyttivät Havok Content -työkalujen vanhaan versiota, joka toimii yhdessä Dark Souls: Prepare to Die Editionin ja Dark Souls 2:n kanssa, mutta ei sarjan muiden julkaisujen kanssa. Karttoja voi siis tälläkin keinolla lisätä vain näihin tiettyihin julkaisuihin, ja sittenkin on modaajien toistaiseksi mahdotonta lisätä kartoille vihollisia tai NPC-hahmoja.

Alta näet kuitenkin todisteen siitä, että omat kartat voivat todellakin toimia Dark Soulsissa.