UUSIMMAT

Alkuvuoden pelipaniikki alkoi: Capcom siirtelee pelejään

23.12.2009 13:00 Miikka Lehtonen

CapcomVoi näitä pelijulkaisijoita. Ensin moni katsoi kalpean kauhistuneena loppuvuoden pelisumaa ja siirsi pelinsä alkuvuoteen, jossa piti olla paljon hiljaisempaa. Sitten kaikki muut tekivät samoin ja yllättäen tammi-helmikuusta tulikin jopa marraskuuta ruuhkaisempi hetki. Nyt julkaisijatkin ovat huomanneet tämän ja paniikki alkoi taas.

Japanilaiset lähteet tietävät kertoa, että Capcom on siirtänyt neljä kovaa peliään hamaan tulevaisuuteen. Dead Rising 2:n, Lost Planet 2:n, Super Street Fighter IV:n ja Monster Hunter Trin piti alunperin ilmestyä Capcomin talousvuoden viimeisellä neljänneksellä, eli maaliskuun loppuun mennessä. Eivätpä ilmesty enää.

Sijoittajille jaettujen talousuutisten mukaan pelit ilmestyvät nyt seuraavan talousvuoden aikana, oletettavasti kuitenkin jo kesään mennessä, sillä ne olivat käytännössä valmiita. Capcomin omien sanojen mukaan lykkäystä perustellaan kilpailun välttämisellä ja Capcomin tuotteiden arvon säilyttämisellä.

Sitten vain jännäämään, kuka vetää seuraavaksi liipasimesta ja siirtää pelinsä Bioshock 2:n, Mafia 2:n, Dark Voidin, Final Fantasy XIII:n, Mass Effect 2:n, Bayonettan, Pokémonien, Heavy Rainin, God of War III:n, Splinter Cell Convictionin, Red Steel 2:n ja monien muiden alta pois.

Lisää aiheesta

Zombilahtausta porukalla Dead Rising 2:ssa

Ennätyshuono nettivideo paljasti Dead Rising 2:n

Lost Planet 2 näyttää sangen huikealta

Lost Planet 2, Resident Evil ja muuta magoisaa Capcomia

Lue myös

Steamin jouluale alkoi: STALKER kahdella eurolla

Team Fortress 2:ssa bottaillaan kohta urakalla

Syöverien nielaisema suomipeli: Undead