Alone in the Dark -kehittäjä tahtoo yhteisörahoittaa uutta kauhupeliä

22.10.2014 10:00 | Juho Anttila

2Dark

Alone in the Dark on yksi ensimmäisistä selviytymiskauhupeleistä ja samalla unohtumaton osa pelaajien kollektiivista muistia. Sittemmin pelisarja on päässyt hiipumaan eivätkä yritykset herätellä sitä henkiin ole juuri herättäneet tunteita. Alkuperäisen Alone in the Darkin kehittäjä Frederick Raynal sen sijaan ei ole heittänyt pyyhkeitä kehään. Mies virittelee jo aivan uutta kauhupeliä.

Nimen 2Dark saanut pienimuotoinen kauhupeli kerää parhaillaan rahoitusta ranskalaisessa Ulule-palvelussa. Mielenkiintoisen oloinen peli seuraa Mr. Smith -nimisen profiloijan yrityksiä pelastaa mahdollisimman monta lasta sarjamurhaajien kynsistä synkässä Gloomywoodin kaupungissa.

Vokselipohjaisella grafiikalla toteutettu peli koostuu tehtävistä, joiden aikana Mr. Smithin on löydettävä lapset ja johdettava heidät uloskäynnin luo. Kapuloita rattaisiin heitellään niin monenlaisten vihollisten kuin myös lasten arvaamattoman käytöksen muodossa. Toivottavasti rahoitusprojekti onnistuu, sillä peli-idea vaikuttaa ensikatsomalta varsin potentiaaliselta.

Lähde: Pelin Ulule-keräyssivu

Lisää aiheesta

Atari tuo takaisin kaksi wanhaa kauhupelisarjaansa

Alone In The Dark -kehittäjä julkaisi retropelinsä HD-versiona

Alone In The Dark (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

Muropaketin uusimmat