Älyttömän hintainen urheiluautopeli ei ole käynyt vieläkään kaupaksi, miten viisinkertaisesti älyttömämpi Saint’s Row IV kiinnostaa?

12.08.2013 22:30 Jukka O. Kauppinen

Codemasters pisti jo toukokuussa myyntiin hyvin ainutlaatuisen erikoisversion Grid 2 –autopelistä. Grid 2 Mono Edition näet sisältää paitsi kilpa-ajopelin, myös PS3-konsolin, ajopuvun, kypärän, vierailun brittiläiselle BAC-autotehtaalle ja BAC Mono –kilpa-auton.

205 000 euron hintainen erikoisversio pelistä ei ole kuitenkaan kelvannut kolmessa kuukaudessa asiakkaille.

Mitenkäs mahtanee käydä Saint’s Row IV:n miljoonan taalan The Super Dangerous Wad Wad Edition –megapainoksen suhteen, josta Juho uutisoikin jo männä viikolla? Onhan se kiitettävän älytönkin, sillä miltsillä saa muun muassa…

…matkailua. Jos 7 yötä The Jefferson Hotellissa Washingtonissa ja vastaava aika Top Royal Suitessa Burj Al Arab -hotellissa Dubaissa ei ole tarpeeksi eksoottinen kokemus, ehkäpä avaruuslento Virgin Galacticin raketilla tuntuu jo jossakin. Toiminnallisempaa kokemusta kaipaava saa päivän vakoojakoulutusta ja pääsee osalliseksi lavastettuun panttivankitilanteeseen. Niin, ja jos paketin ostaja ei ole tyytyväinen ulkonäköönsä, hätä ei ole tämän näköinen. Hintaan sisältyy näet omavalintainen kauneusleikkaus.

Ja kaksi autoa: Lamborghini Gallardo ja Toyota Prius.

Saas nähdä kuinka käy. Jokin pikkulintu yritti jo visertää, että SR4:n miltsipainos olisi jo myyty, mutta ainakaan pikaisella haulla väittämälle ei löytynyt tukea. No, onhan se silti kova hypeveto ja sopii pelin tyyliin.

Lisää aiheesta

Grid 2 (PC, PS3, Xbox 360) 

Maailman kallein peli sisältää urheiluauton. Oikean. 

Saint’s Row 4:n älyttömin erikoisversio maksaa miljoonan

Saint’s Row IV –ennakko (PC, PS3, Xbox 360)