Arvostelupäivitys: Murdered: Soul Suspect ja TxK

25.01.2015 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Taas lisää jatkavia mielipiteitä peliarvosteluihin! Domen vekkulit maakarit kun eivät malta pitää sormiaan erossa hyvistä peleistä, eivätkä aina huonoistakaan. Aiempia arvosteluja täydentäviä mielipiteitä onkin taas tarjolla kaksin kappalein, tällä kertaa peleistä Murdered: Soul Suspect ja TxK.

Testaajina Miikka Lehtonen ja Pekka Leinonen.

Murdered: Soul Suspect (PS3, PS4, PC, Xbox 360, Xbox One) 

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Yksi suurimmista kardinaalivirheistä hiiri&näppäin -kombinaatiossa on, ettei hiiren herkkyyttä voi säätää mielensä mukaan. Murderedin asetuksista annettiin vain kolme vaihtoehtoa: matala, siltä väliltä ja korkea. Vaikka valitsin alimman, niin silti vähänkään minimalistista suuremmalla liikautuksella kamera hyppäsi kuin puuma jänikseen. Edes herkkyyden pudottaminen itse hiirestä ei tuntunut vaikuttavan kuin marginaalisesti. Kameran ohjaaminen vaati täten totuttelua ja oli turha haaveillakaan parista kupillisesta kahvia vapinan pelossa. Mistään ei olisi saanut mitään tolkkua ilman vakaata kättä.

Sitten taas inventaario. Minä en voi käsittää minkä takia pitää ripotella eri selaustoiminnot pitkin näppäimistöä ja hiirtä. Niihin kontrolleihin en tottunut koskaan. Luonnollisesti tietenkin näppäimiä ei saanut muuttaa mieleisekseen. Itse pelin sisällä ei ollut enää sen puolesta enempää ongelmia muualla kuin heti alussa, kun henki piti yrittää sovittaa lihaan.

Pekka Leinonen

Lue koko arvostelu: Murdered: Soul Suspect (PS3, PS4, PC, Xbox 360, Xbox One) 

TxK (PSV) 

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Jeff Minter on hämärä äijä. Farmilla laamojensa kanssa elelevä elämäntapahippi aiheuttaa minussa hämmennystä, mutta myös hieman kateutta. Kaveri tietää, mistä pitää ja tekee sitä. Tämä on totta myös kun puhutaan hänen peleistään, sillä Minterin pelit ovat niin Minteriä, että oksat pois. TxK ei ole poikkeus.

Ei kannata antaa nimen hämätä: vaikka sitä ei paketin päällä luekaan, TxK on niin ehtaa Tempestiä kuin olla voi. Vektorigrafiikkaa, hillitöntä vauhtia kohti syöksyvä tunneli täynnä vihollisia ja kauhealla temmolla tapahtuvaa räiskintää.

Miikka Lehtonen

Lue koko arvostelu: TxK (PSV)